In time

Διαβαστηκε φορες

Καλημερα και απο εμενα φιλε αναγνωστη. Ηρθε το αρθρο του Ανενταχτου ακριβως την σωστη ωρα. Την στιγμη που θα προτεινα μια ταινια συναφους περιεχομενου. Θα καταλαβετε οταν την δειτε. Μιλαω για ταινια που παιζεται τωρα σε κινηματογραφους. Μαλιστα δευτερη φορα που συμβαινει αυτο. Σας κακομαθαινω...


Λοιπον απο τον τιτλο βλεπετε οτι μιλαω για το In time. Ταινια που πρωταγωνιστει ο Justin  Timberlake o οποιος κανει δευτερη καριερα στον κινηματογραφο πλεον. Μετα την μουσικη του πορεια αποφασισε να ασχοληθει με την υποκριτικη. Ειναι η τριτη ταινια του (μετα απο το Friends with Benefits και το Bad Teacher του πιεστηκα απο το ετερο ημισυ να δω αλλα δεν το μετανοιωσα) και φαινετε να πηγαινει καλα. Καθε φορα και καλυτερος.

Παμε τωρα στο στορυ. Αυτο ειναι που με εντυπωσιασε και με εκανε να την πρωτεινω. Το πρωτοτυπο σεναριο. Βρισκομαστε σε μια εποχη οπου η ανθρωποι γενιουνται και εχουν γονιδια προγραμματισμενα να πεθανουν στα 25 χρονια τους. Εκτος αν μπορεις να αγοραζεις χρονο. Με εργασια και καθε αλλο τροπο. Το ρολο του χρηματος πλεον παιζει ο χρονος. Καθε μερα ο μεσος αστος πολιτης θα πρεπει να εξασφαλισει τον απαραιτητο χρονο ωστε να ζησει και αυριο...!

Η απολυτη εκδοχη του ζησε σαν να ειναι η τελευταια μερα σου... Αντεχει ομως ετσι ο ανθρωπος;

Δειτε την και παρτε καμμια ιδεα απο το τελος της ταινιας. Περιμενω τα σχολια σας...

Για τους σινεφιλ η ταινια αρχιζει να προβαλλεται στους κινηματογραφους απο μεθαυριο 8/12 στην Ελλαδα. Για οσους θελουν να την κατεβασουν θα την βρουν στην λιστα μου.

Για παρτε μια πρωτη ιδεα απο το trailler...


Δυναμη.... 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου