Πολυκατοικες με τοποθετηση προιοντος

Διαβαστηκε φορες

Κανοντας εναν βραδινο περιπατος εχθες και κανοντας την περισυλλογη μου, μιας κ ο περιπατος ειναι ο δευτερος καλυτερος τροπος συγκεντρωσης των σκεψεων μετα το μπανιο ( ξερετε εσεις...) και αναζητωντας χριστουγενιατικες βιτρινες και γιορτινο στολισμο μου ηρθε μια περιεργη ιδεα. Απο χρονια κυκλοφορουν στους δρομους αυτοκινητα με τοποθετηση προιοντος οπως προιοντα αλοης που ειδα προσφατα, διαφημισεις εταιριων εμποριας αυτοκινητων, ακομη και σουβλατζιδικων.





Δια του λογου το αληθες δειτε ενα αμαξι της Μπαρτσελονα παρακατω.




Επισης αν καποιοι εχετε παρατηρησει ολες οι τηλεοπτικες παραγωγες γινονται πλεον με τοποθετηση προιοντος. Ολες πχ οι εκπομπες μαγειρικης εχουν και τον σπονσορα τους ωστε να βγουν οικονομικα. Οπου προφανως κατα την διαρκεια του προγραμματος το διαφημιζομενο προιον οχι μονο προβαλλεται συνεχως αλλα "παινευεται" κιολας απο τους παρουσιαστες. Δεν το κατακρινω βεβαια γιατι οι εποχες ειναι περιεργες και τα οικονομικα πολυ δυσκολα.

Η δικη μου σκεψη εχει να κανει με τις πολυκατοικιες. Ολοι σας θα εχετε συζητησει τον τελευταιο καιρο για την τιμη του πετρελαιου, τα αυξημενα κοινοχρηστα, τις ωρες λειτουργιας του καλοριφερ κτλ. Θα μπορουσε λοιπον η διαχειριση καθε πολυκατοικιας να ερθει σε επαφη με εταιριες που θελουν να προβαλουν το προιον τους και να επιχορηγουν τα κοινοχρηστα μιας πολυκατοικας αφου βεβαια διαφημιστουν. Πως; Ας πουμε για παραδειγμα μια πολυκατοικια βαμμενη στα χρωματα της Coca cola οπου το λογοτυπο της θα φιγουραρει παντου να δελεαζει τους καταναλωτες να το αγορασουν. Η ενα κτηριο "βαμμενο" σε σχημα προφυλακτικου πχ Duo. Αν μη τι αλλο θα ειχε πλακα και θα εδινε λυση στο προβλημα του πετρελαιου. Για παρτε ενα δειγμα απο σπιτια βαμμενα σε χρωματα περιεργα αλλα που συνηθως παραπεμπουν καπου...


Τουλαχιστον ειναι καλογουστα και ξεφευγεις απο την μαυριλα και την τσιμεντιλα της μεγαλοπολης...

Δυναμη....
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου