Σε 6 μερες το Pro 2012!!!

Διαβαστηκε φορες


Εφτασε η ωρα.... 29 Σεπτεμβριου κυκλοφορει το Pro 2012. Aναμονη τελος.  (video+downloads)

Για ολους τους φανατικους του ειδους οι μερες τελειωσαν και σε λιγοτερο απο μια βδομαδα θα μπορουν να παιξουν το καινουργιο παιχνιδι της Κοναμι. Mε μια πρωτη ματια δεν ειδα μεγαλες διαφορες σε σχεση με το Pro 2011. Με βαση τις συνεντευξεις των σχεδιαστων που διαβασα οι υπευθυνοι συνεχιζουν στην λογικη, το παιχνιδι να μοιαζει ολο και περισσοτερο στο πραγματικο ποδοσφαιρο. Πραγμα που σημαινει οτι οι αμυνες "σφιγγουν" περισσοτερο ( υπαρχει ειδικη ρυθμιση να μαρκαρει ολη η ομαδα αυτοματως), οι τροποι να πετυχεις τερμα δυσκολευουν και μονο οι καλυτεροι μπορουν να ανταπεξελθουν.

Περιμενω λοιπον να παιξω ολοκληρο το παιχνιδι να δουμε αν τουλαχιστον διορθωσαν τα λαθη τα περσινα. (Πχ να μην  μπορεις οταν αμυνεσαι σε ενα πλαγιο να πας μπροστα απο τον επιτιθεμενο παιχτη οπως και απαγορευται  και στην πραγματικοτητα).  Παντως αναμενεται μεγαλο κολλημα...

Σας δινω βιντεο να παρεται μια ιδεα και link για να κατεβασετε τα demo για οσους δεν αντεχουν την αναμονη....(στην σελιδα για να κατεβασετε τα demo χρειαζεται εγγραφη)

Δυναμη!!!



Demo 1

Demo 2
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΒΑΛΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ!!
1)ΜΟΡΤΗΣ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

2)ΜΠΑΓΑΣΑΣ.ΥΠΗΡΕΤΗΣ

3)ΠΑΠΑΡΙΑ.ΦΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

http://www.mediagate.gr/Technologia/item/4632-Mathe-ti-allazei-sto-Pro-2012-mesa-apo-11-videos-gia-na-eisai-etoimos deite ta video mou fainetai oti tha einai to kalytero pro ever!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου