Αυτές είναι οι 12 πιο σημαντικές φωτογραφίες του 2012 για το National Geographic

Διαβαστηκε φορες



Mε μία χαρακτηριστική φωτογραφία για κάθε έναν μήνα του, το National Geographic αποχαιρετά το 2012 με τον πιο εκφραστικό τρόπο.







Από το πρώτο βράδυ της χρονιάς κάπου στο Λος Άντζελες μέχρι μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τη ζούγκλα της Ονδούρας, οι 12 εικόνες που επιλέχθηκαν μετά από διαγωνισμό από το N.G. ισοδυναμούν με πάνω από 12.000 λέξεις.
Ιανουάριος 2012
Το 2012 έχει μόλις μπει κι ένας άντρας στο Λος Άντζελες προσπαθεί μόνος να επικοινωνήσει μέσω του κινητού του, ενώ χαρούμενα ζευγάρια χορεύουν και φιλιούνται δίπλα του.
Φεβρουάριος 2012
Blue Mosque, Κωνσταντινούπολη. Μια νεαρή μουσουλμάνα κοιτάζει ψηλά στο τζαμί, σε αυτόν τον ουρανό από μικρές λάμπες.
Μάρτιος 2012
Ένα σπίτι που παραδόθηκε στο έλεος των τυφώνων τον Μάρτιο στο Harrison του Tennessee και η προσπάθεια να καθαριστεί λίγες μέρες μετά.
Απρίλιος 2012
Το Color Run στην Καλιφόρνια έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής, οι συμμετέχοντες σταματούν και γεμίζουν τον τόπο χρώμα.
Μάιος 2012
Κάπως έτσι απεικονίζεται η διαδικασία αναπαραγωγής του φυκιού Spirogyra algae. Έτσι τουλάχιστον μαρτυρά το μικροσκόπιο.
Ιούνιος 2012
Ατσάλινες μπάρες έχουν καρφωθεί στο σώμα Κινέζουν εργάτη, ενώ οι διασώστες προσπαθούν να τις κόψουν και οι γιατροί να τις αφαιρέσουν. Τα κατάφεραν μετά από 5ωρο χειρουργείο.
Ιούλιος 2012
Αυτό είναι το Sacrilege, μια φουσκωτή ρέπλικα του Stonehenge, το οποίο στήθηκε στο Λονδίνο τον Ιούλιο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Αύγουστος 2012
Σύριοι αντάρτες πυροβολούν μέσα από σπίτι που έχει μετατραπεί σε καταφύγιο στα μέσα Αυγούστου.
Σεπτέμβριος 2012
Ο Femi Kuti δίνει συναυλία στο Λάγος της Νιγηρίας και μια χορεύτρια περιμένει τη σειρά της για να ανέβει στη σκηνή.
Οκτώβριος 2012
Μια στρατιά από γυρίνους κολυμπά ανάμεσα από χιλιάδες θαλάσσιους κρίνους. Μια τέτοια φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείπει από μια best-of λίστα του National Geographic.
Νοέμβριος 2012
Δυο αεροσυνοδοί αγκαλιάζονται διακριτικά λόφω του ψύχους που επικρατεί στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Εθνικού Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
Δεκέμβριος 2012
Μια πανοραμική άποψη από την ζούγκλα της Ονδούρας. Πράσινο παντού, αλλά στη μέση ξεχωρίζει ένα ξερό δέντρο και τα γυμνά κλαδιά του.

Πηγη : cosmo.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου