Inception

Διαβαστηκε φορες

Καλησπερα φιλε μου αναγνωστη. Για σημερα σου εχω ταινιαρα να δεις. Εχω μερες να σου προτεινω κατι και μιας και ο καιρος ειναι για σπιτι τι καλυτερο. Λοιπον απο τον τιτλο βλεπεις για τι θα σου μιλησω. Inception  του 2010. Σχετικα καινουργια βλεπεις. Ταινια που απεσπασε 4 Οσκαρ και αλλα 79 παγκοσμια βραβεια.



Φαντασου οτι κατεχει την θεση 13 στην λιστα του IMDb με τις καλυτερες 250 ταινιες. Και τι το καλο εχει; Τρελο σεναριο. Ο Christopher Nolan που το εγραψε αλλα και το σκηνοθετησε (!) εδωσε τον καλυτερο του εαυτο σε στορυ δεν πετυχαινεις ευκολα.

Παμε στο στορυ : Η ταινια αφορα τα ονειρα και την μικρη αποσταση απο την πραγματικοτητα. Φαντασου να μπορουσες να μπεις στο ονειρο καποιου αλλου, να το τροποποιησεις, να το κατευθυνεις η οπως λεει και ο συγγραφεας να βαλεις καποια ιδεα σε καποιον. Περιπετεια πολυ δυνατη, με εντυπωσιακα εφε και πολυ ενδιαφερον φιναλε. Θελει ομως την προσοχη της. Δεν πρεπει να την αφησεις ετσι αδιαφορα να παιζει γιατι θα χασεις πολλες καλες στιγμες και ισως και το νοημα.  Δες την και αν θελησεις πες μου κανα σχολιο.

Για μενα παντως ηταν οτι καλυτερο ειδα περσι και νομιζω αξιζει να αφιερωσεις ενα κρυο βραδυνο δυωρακι....

Παρε μια πρωτη γευση.....




Υγ. Πλεον λεω να δινω και λινκ για κατεβασμα και απο το mytog.net το οποιο ειναι με torrent's. Επειδη ειναι με προσκλησεις ομως οποιος θελει μπορει να μου γραψει ενα σχολιο με το email του και θα του στειλω εγω προσκληση.

Εννοειται οτι και αυτην την ταινια θα την βρειτε στην λιστα μου..

Δυναμη!!! 
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρα πολυ καλη ταινια την εχω δει ..

kyriaki kofina είπε...

Είναι πραγματικά εκπληκτική ταινία!

Δημοσίευση σχολίου