Το Lost "μαντευει" τα νουμερα του Λοττο

Διαβαστηκε φορες


Πριν λιγο διαβαζα για μια εκπληκτικη συμπτωση και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.
Οσοι απο σας βλεπατε Lost θα θυμαστε οτι ο συμπαθεστατος Hugo Reyes κερδιζει το λοττο παιζοντας τους αριθμους 4, 8, 15, 16, 23 και 42. Εχουμε λοιπον δυο περιεργες συμπτωσεις και σας παρεθετω τα αρθρα οπως τα βρηκα απο το http://zzzboom.blogspot.com/

1ο απο ethnos.gr 


Διαβολική σύμπτωση αποκάλεσαν οι υπεύθυνοι στη Βουλγαρία το γεγονός ότι οι ίδιοι έξι αριθμοί κληρώθηκαν για δεύτερη συνεχή φορά στο εθνικό λαχείο της χώρας.

Ο υπουργός Αθλητισμού διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας όταν οι ίδιοι αριθμοί (4, 15, 23, 24, 35 και 42) κληρώθηκαν στις διαδοχικές κληρώσεις της 6ης και 10ης Σεπτεμβρίου, με διαφορετική ωστόσο σειρά.

Τα αποτελέσματα προκάλεσαν υπόνοιες για νοθεία, αλλά σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας και τις δηλώσεις του υπουργού, πρόκειται απλά... για διαβολική σύμπτωση.

2o απο  news247.gr

Τελικά, το να παρακολουθείς το Lost δεν προσφέρει μόνο απόλαυση, αλλά και τους αριθμούς τoυ λόττο!

Τέσσερις από τους έξι αριθμούς, που έβγαλε η κληρωτίδα της λοτταρίας "Μega Millions" (το έπαθλο ήταν 355 εκατομμύρια δολάρια) στις ΗΠΑ, ήταν ίδιοι με αυτούς που είχαν χαρίσει τη νίκη σε τζακποτ 114 εκατομμυρίων δολαρίων στη δημοφιλή σειρά στον Hugo "Hurley" Reyes!

Τα νούμερα που βγήκαν χθες ήταν το 4, 8, 15, 25, 47 και το 42 (το λεγόμενο και Mega Ball).

Οι αριθμοί που είχε παίξει ο Hurley στη σειρά ήταν το 4, 8, 15, 16, 23 και 42.

Αν κάποιος τους έπαιζε θα κέρδιζε 150 δολάρια, αφού όπως βλέπετε οι 4 από τους 6 είναι ίδιοι!

Μάλιστα ο παραγωγός της σειράς "Lost", Damon Lindelof, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: "9,078 άνθρωποι, έπαιξαν τα νούμερα του Hurley στο MegaMillions απόψε(δείτε εδώ).

Πάντως τουλάχιστον, δύο άνθρωποι τα πήγαν καλύτερα από τον Hurley. Βρέθηκαν δύο δελτία, με έξι σωστές προβλέψεις και οι νικητές από το Αϊντάχο και την Ουάσινγκτον, θα μοιραστούν το τεράστιο ποσό.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου