Απο τα πιο γελοια παιχνιδια Ever....

Διαβαστηκε φορες

Νέο βιντεοπαιχνίδι δίνει δυνατότητα στους παίκτες να χτυπήσουν περαστικούς και ιερόδουλες. Το όπλο το οποίο χρησιμοποιούν είναι... ασυνήθιστο (Vid+Pics)

Κάθε όριο ξεπερνιέται στο νέο βιντεοπαιχνίδι με τίτλο "Saints Row: The Third". Στον φανταστικό του κόσμο, ο παίκτης έχει την δυνατότητα να επιτίθεται σε περαστικούς με ερωτικές συσκευές και να χτυπά στο πρόσωπο ιερόδουλες.

Οι δημιουργοί του προτείνουν στους επίδοξους παίκτες να απολαύσουν την πιο "ένοχη απόλαυση", ακόμα κι αν αυτή θέλει τα εργαλεία της μάχης να είναι δονητές.

"Υπάρχουν όλα τα είδη όπλων και θέλαμε κάτι που θα ήταν διασκεδαστικό και αστείο", ανέφερε ο δημιουργός του παιχνιδιού, Eric Barker. Παράλληλα, τόνισε ότι οι δύο αυτές δοκιμασίες αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του παιχνιδιού και δεν προστέθηκαν τυχαία.

Ανάμεσα στις δοκιμασίες, βρίσκεται και η επιλογή να κυνηγήσει ο παίκτης μία γυναίκα, να ανέβει πάνω της, να την χτυπήσει στο πρόσωπο και σαν να μην έφταναν όλα αυτά να την κλωτσήσει στα γεννητικά της όργανα.

Η εξωφρενική δοκιμασία προκάλεσε όπως ήταν φυσικό σφοδρές αντιδράσεις και όταν ο δημιουργός ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που περιλαμβάνεται στο παιχνίδι, εκείνος απάντησε ότι αναφέρεται στο πόλεμο των συμμοριών και ήθελε να είναι ρεαλιστικό

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε το βιντεοπαιχνίδι, οδήγησαν στην απόσυρσή του από τα ράφια και θα επανακυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Saints Row The Third - Exclusive Gameplay trailer by babisflou
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου