Ελληνας ο Βιειρινια!!!!

Διαβαστηκε φορες


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος, αναζητούν τρόπο για να βγάλουν ελληνικό διαβατήριο για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ώστε ο Πορτογάλος ν' αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Στελέχη της ΕΠΟ ξεκίνησαν πρόσφατα να εξετάζουν τους κανονισμούς ώστε να δουν κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο μιας και έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας. Ο Βιεϊρίνια, πάντως, δεν έχει καμία συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών, κάτι που αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας στους ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Βιεϊρίνια είναι ήδη τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, οπότε μπορεί να βγάλει διαβατήριο, ενώ το γεγονός πως σύντομα θα γίνει πατέρας παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς στήνει την οικογένεια του στην χώρα μας.

Φυσικά το δέλεαρ για τον άσο του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, ενώ το γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις δεν αφήνει… ασυγκίνητο τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται σ' ένα εξαιρετικά κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του...

Πηγη: onsports.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου