Pes 2012... To βρηκαμε μια μερα νωριτερα (Download)

Διαβαστηκε φορες

Kαι εφτασε λοιπον η ωρα!!! Μια μερα νωριτερα καταφερα να το βρω. Αυτην την φορα το "εκρυψαν" καλα μεχρι την ημερα κυκλοφοριας. Τα προηγουμενα χρονια παντα καμμια βδομαδα νωριτερα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας το ειχαμε στα ιντερνετικα χερια μας.
Κανοντας λοιπον μια πρωινη ερευνα μαθαινω οτι στην Γερμανια κυκλοφορησε ηδη. Θα μου πεις ομως θα ναι στα γερμανικα... Αλλα... σας εχω και αγγλικο patch . Λοιπον εχουμε και λεμε. Κατεβαζετε απο ΕΔΩ το παιχνιδι, κανετε κανονικα την εγκατασταση (εστω και στα γερμανικα) και απο ΕΔΩ κατεβαζετε το patch. Ολες οι οδηγιες περιεχονται και μεσα αν και στην εγκατασταση ειναι στανταρ τα πραγματα, μονο για να δειτε που θα κανετε cory- paste το  patch. Υπαρχει και μια αγγλικη απευθειας εκδοση ΕΔΩ αλλα αυτην την ωρα που γραφω το αρθρο δεν εχει ελεγχει απο τους χρηστες αν ειναι κανονικη. Οταν διαβασετε εσεις το αρθρο μπειτε και ελεγχετε στα σχολια αν ειναι fake...

Την καλυτερη στιγμη ηρθε... Ενα διωρακι λιωσιμο πριν τον θρυλο σημερα ειναι οτι πρεπει...

Δυναμη!!! 
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

argiekatsa είπε...

http://greekddl.com/games/pc-games/132776-Pro-Evolution-Soccer-2012-ΕΝ-FR-GER.html mporeite na breite edo to pro me ola ta ellinika( menou kai sxoliasmo)

Δημοσίευση σχολίου