Γριφος και αλλα...

Διαβαστηκε φορες

Λοιπον μιας και ο γριφος λυθηκε βαζω καινουργιο τον οποιο μου τον εδειξε μια μαθητρια καποτε και με ψαρωσε. Τον βαζω και στην ειδικη καρτελα αλλα και εδω για να μενει αρχειο.



Δείτε προσεκτικά την εικόνα και βρείτε προς ποια κατεύθυνση κινείται το λεωφορείο. Προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά; Η απάντησή σας θα πρέπει να είναι αιτιολογημένη.

Υγ. 1.Οπως ακουσατε χθες στην εκπομπη πλεον ο Player του σταθμου υπαρχει και στο blog στο τερμα κατω αριστερα κομματι. Οποτε καθε φορα που θα εχουμε εκπομπη θα ειναι ανοιχτος και αυτος ο player.  Widget απο τα πολυ δυσκολα. Ηθελε πολυ δουλεια να δουλευτει αλλα χαλαλι.
2. Εχω ξεχασει να προτεινω την απολυτη ταινια φαντασιας... Αρχοντας των Δαχτυλιδιων και δεν λεω κουβεντα. Απλα επιβαλλεται να υπαρχει στην λιστα μου.
3. Παροτι βλεπω πολλες επισκεψεις δεν βλεπω πολλα σχολια. Δεν ειναι ντροπη αν καποιος εχει κατι να πει ας το σημειωσει. Καλοδεχουμενο καθε σχολιο.
4. Οπως φανταζομαι εχετε δει στα αριστερα υπαρχει το κουμπακι Like μην φοβαστε να το πατησετε. Εχω αρχισει να πιστευω η οτι δεν δουλευει η δεν αρεσει τιποτα σε κανεναν. Για να σας δω...
Δυναμη!!! 
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Vaggelis είπε...

mias kai apantisa to proigoymeno tha apantiso kai ayto....:P paei profanos aristera gt dn fainontai oi portes

Δημοσίευση σχολίου