ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΕΣ....

Διαβαστηκε φορες



Θεμα της ημερας οπως καταλαβατε ειναι οι γυναικες η ισως καλυτερα οι σχεσεις.
Τον τελευταιο καιρο (και δεν νομιζω λογω καλοκαιριου γιατι και τον χειμωνα τα ιδια λεγαμε) ακουω συνεχως και αδιαλειπτως κουβεντες που αφορουν τις σχεσεις. Θα μου πεις και που το προβλημα. Απο δημιουργιας του κοσμου ειναι απο τα βασικα θεματα συζητησης.
Η διαφορα εγκειται ομως στο υφος των συζητησεων. Συζητησεις που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν φτηνες. Αντρες που ψαχνουν ευκολο σεξ(σιγα το νεο...) αλλα προς απογοητευση μου και γυναικες με την ιδια λογικη. Πολλοι που θα διαβασουν αυτες τις γραμμες θα μου πουν αντι να το χαρεις, γκρινιαζεις. Αλλα ισως πρεπει να σκεφτομαστε λιγο και γενικοτερα και πιο μακροπροθεσμα. Παντα πιστευα οτι οι σωστες οικογενειες κρατιουνται απο μια σωστη γυναικα. Και οχι βεβαια απο τις αποψεις που ακουγονται στα χωρια του στιλ "αντρα ειναι και θα ξενο... και θα πιει κτλ". Οχι δηλαδη γυναικα θυμα. Οι πραγματικα σωστες γυναικες για μενα ηταν αυτες που ηξεραν να "κουμανταρουν" τον αντρα τους.
Και θα μου πεις τι αλλαξε; Νομιζω πρωτα απ ολα το χρημα και η αυτονομια τους. Οχι γιατι ειμαι εναντια στην απελευθερωση και στην ισοτητα της γυναικας αλλα η αποτομη αλλαγη με γυναικες ανεξαρτητες οικονομικα και υλικα που λογω της χρονιας καταπιεσης αντεδρασαν ασχημα. Ενιωσαν οτι δεν εχουν αναγκη κανεναν. Οποτε χανεται το ενδιαφερον για την στηριξη της οικογενειας.
Ολο αυτο λοιπον αφορουσε μια δυο γενειες νωριτερα απο μας. Το προβλημα λοιπον μετατιθεται στις σημερινες κοπελες- γυναικες. Χωρις να εχουν γνωρισει την καταπιεση που ανεφερα νωριτερα και βλεποντας τις προαναφερθησες μητερες τους, γινονται ενας επικινδυνος συνδιασμος.Εννια στις δεκα γυναικες που γνωριζω δεν τους αφορα ο γαμος και σε μικρογραφια μια σοβαρη σχεση. Σε βαθος χρονου θα φανει ακομα περισσοτερο. Επειδη ομως καποιους απο μας, μας αφορα η σοβαρη σχεση δεν μπορει να μου περνα αδιαφορο.Οντας λοιπον εκπαιδευτικος και ερχομενος σε επαφη με μια γενια που μπαινει στην εποχη των ερωτικων σχεσεων της βλεπω αυτα που αναφερω να μεγιστοποιουνται και με θλιβει ιδιαιτερα.
Ποια η λυση; Θα ακουστει περιεργο αλλα λυση νομιζω ειναι οι αντρες!!! Αυτοι θα φερουν την αλλαγη. Με την συμπεριφορα τους μπορουν να κανουν τις γυναικες να τους ξαναεμπιστευτουν. Και να βγαλουν ξανα απο μεσα τους την εμφυτη αναγκη για στοργη συντροφικοτητα και ολα τα ιδανικα για την στηριξη οικογενειας. Σας δινω και ενα λινκ με μια διαφωτιστηκη ερευνα ...http://www.inews.gr/89/apistes-oi-ischyres-gynaikes.htm
Οσοι αντιρρησιες περιμενω αλλες αποψεις...
ΥΓ Για σημερα εχω πολυ καλη ταινια :Μαθηματα Αμερικανικης Ιστοριας. Εξαιρετικη ταινια με βαθια νοηματα
Εις το επανιδειν
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΛΙ?!?!ΤΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΖΑΝ ΠΩΛ ΣΑΡΤΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ?!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ!!!!..
ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΧΑΜΠΟΝΙΟΣ!

Unknown είπε...

Διαφωνω και με τον Σατρ και με τον φιλο Χαμπονιο.Τα παθη δεν ειναι αναγκη να καλυπτονται απο πολλους.Εχει η καθε γυναικα συζηγο να ικανοποιησει τα παθη της. Και ερωτω: εστω οτι δεχτω οτι καλα κανουν οι γυναικες και σκεφτονται ετσι μιας και αντρας και εμενα θα με συμφερε αλλα η λογικη αυτη σημαινει οτι θα γινει δεχτει για ολες τις γυναικες. Κορες, αδερφες, μητερες... Δεν μου ακογεται κ τοσο καλο.

Δημοσίευση σχολίου