H Σαντορίνη... εμπορικό κέντρο στην Ταΐλάνδη!

Διαβαστηκε φορες

Η Σαντορίνη δεν είναι απλά ένα ελληνικό νησί αλλά και εμπορικό κέντρο στην Ταΐλάνδη κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα και μάλιστα...δωρεάν!
Δειτε το video!!!







Santorini Park in Thailand, in Cha Am από stefanelonikitelo


Ένα εντυπωσιακό πάρκο, μικρογραφία της Σαντορίνης, άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας, στη νοτιοανατολική Ασία.

Το Santorini Park, καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ. το νεότευκτο εμπορικό κέντρο στην τουριστική πόλη Τσα Αμ στην Ταΐλάνδη.

Το εμπορικό κέντρο ''πνίγεται'' στο λευκό και το γαλάζιο και είναι μικρογραφία του κυκλαδίτικου νησιού μας. Είναι γεμάτο μικρά άσπρα σπιτάκια με γαλάζια παράθυρα, έχει αγάλματα pop art, τεχνητούς καταρράκτες και λειτουργεί σαν εμπορικό κέντρο με διάσημες φίρμες και άλλους χώρους αναψυχής.

Ο επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης, το διακόσμησε με αγάλματα ποπ αρτ και μοντέρνας τέχνης, εγκατέστησε συντριβάνια, δημιούργησε τεχνητούς καταρράκτες σχεδόν σε κάθε γωνιά του, ενώ έχτισε μέχρι καμπαναριό στην είσοδό του!

Στο πάρκο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν επώνυμες μάρκες ρούχων και μπορούν να διασκεδάσουν στους χώρους αναψυχής. Επισήμως το πάρκο θα εγκαινιαστεί στις 5 Μαΐου, δυο χρόνια μετά την έναρξή του.

Οι πρώτοι Ταϊλανδοί πάντως, από την πρωτεύουσα Μπανγκόκ, άρχισαν ήδη από τις 24 Μαρτίου να το επισκέπτονται.

news247.gr
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: leferfrancisjean@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Unknown είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας, κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη τόσο επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email:renardluc56@gmail.com²

Δημοσίευση σχολίου