Κοβονται "Βασιλιαδες" και "Με λενε Βαγγελη"

Διαβαστηκε φορες

Στην αρχή ήταν μόνο φήμες, μετά ήρθαν αρκετά δημοσιεύματα, αλλά πλέον έχουν ξεκινήσει και τα γεγονότα. Δύο πολύ επιτυχημένα σήριαλ του μεγάλου καναλιού, αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, είναι έτοιμα να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Για το πρώτο, το "Με λένε Βαγγέλη", μαθαίνουμε πως θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, μετά από μόλις 13 επεισόδια, αφού τα οικονομικά της παραγωγής έχουν εξαντηλθεί.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τους "Βασιλιάδες", όπου υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που αναφέρουν πως δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ για τη δουλειά τους !

Μάλιστα, σύμφωνα και με το "Βήμα", οι εργαζόμενοι και οι συντελεστές του επιτυχημένου σίριαλ σταμάτησαν να εργάζονται τέλη Δεκέμβρη διεκδικώντας μέρος των δεδουλευμένων τους. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, έχουν παραδοθεί στο Mega και τα τελευταία επεισόδια, με τα οποία το κανάλι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του μέχρι την προσεχή Παρασκευή, ενώ μετά θα αναγκαστεί να προβάλει επαναλήψεις, όπως έχει ήδη κάνει κάποιες εβδομάδες.

Πριν δύο εβδομάδες είχαμε δει σε επανάληψη, βάσει προγράμματος σε επανάληψη ακόμα και την "Κλινική περίπτωση", άλλο ένα πολύ επιτυχημένο σήριαλ του MEGA, το οποίο και αυτό ενδεχομένως να πάρει η μπάλα, λόγω ακριβού κόστους.

Κάποια σενάρια (δεν ξέρουμε επιστημονικής φαντασίας ή όχι) αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η παραγωγός εταιρία των "Βασιλιάδων" που έχει ήδη γυρίσει περίπου 100 επεισόδια, ενώ έχουν προβληθεί 24, να πάρει το σήριαλ από το ΜΕΓΚΑ και να το πάει σε άλλο κανάλι!

Κοντά σε όλα αυτά, υπάρχουν και αρκετοί ηθοποιοί που ακόμα δεν έχουν πληρωθεί από τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, το "Νησί", που αν και σάρωνε σε τηλεθέαση, οικονομικά ζημίωσε το μεγάλο κανάλι...


Πηγη http://www.zappit.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου