Scary Movie

Διαβαστηκε φορες

Καλημερα φιλε αναγνωστη. Για σημερα σου εχω ταινιες. Οχι μια αλλα τεσσερις ! Οπως βλεπεις στον τιτλο για Scary Movie ο λογος. Και αφου εχουν βγει τεσσερα και νομιζω οτι ειναι απο τις σπανιες ταινιες που διατηρει επιπεδο και στις συνεχειες, οφειλω να σου τις προτεινω ολες μαζι.






Παμε να πουμε δυο λογια τωρα. Καταρχην το επιπεδο σε ολες διατηρειται γιατι καθε φορα το θεμα ειναι διαφορετικο αφου το κονσεπτ της ταινιας ειναι να διακωμωδησει αλλες κινηματογραφικες επιτυχιες. Και εκει ειναι και το δυσκολο της ταινιας. Για να καταλαβεις ολες τις ατακες πρεπει να εχεις δει τις ταινιες που "κοροιδευει" η να θυμασαι σκηνες. Οχι οτι αν δεν τις εχεις δει δεν περνας καλα, αλλα χανεις λιγο απο το μεγαλειο.



Οπως και να εχει σιγουρα εχεις δει κατι απο 6η αισθηση, the ring, scream, ξερω τι εκανες περσυ το καλοκαιρι, 8 mile, οιωνος, εξορκιστη, αγγελους του Τσαρλυ,σκοτεινο χωριο, ο πολεμος των κοσμων, shaw, million dollar baby... και τοσα αλλα. Και εκτος αυτου συν οτι θα δεις να περνουν απο την οθονη σου πολλα γνωστα ονοματα οπως η Παμελα Αντερσον , ο Τσαρλυ Σιν και ο ο Νελσει Νιλσεν. Αν δεν κανω λαθος η μονη που παιζει και στα τεσσερα ειναι η Αννα Φαρις.

Οι ταινιες προβληθηκαν απο το 2000 εως το 2006 και παροτι ειχαν κυκλοφορησει τρειλερ για την 5η και 6η συνεχεια της ταινιας, στα οποια δεν συμμετειχε κανεις απο τους προηγουμενους ηθοποιους δεν νομιζω να κυκλοφορησε τιποτα.



Παρε ενα πρωτο δειγμα και θα καταλαβεις






Υγ. Εννοειται οτι θα την βρειτε και αυτην στην λιστα μου. Ομως δεν ξερω αν ενημερωθηκες αλλα το greekddl μαλλον μας αφησε χρονους οποτε θα δωσω συνδεσμο απο το Mytog και ελπιζω να μην το χασουμε συντομα και αυτο. Οσο για τα υπολοιπα, τους παλιοτερους συνδεσμους θα περιμενω να δω μηπως και ξαναανοιξει αλλιως θα τους αλλαξω. 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου