To νεο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων

Διαβαστηκε φορες

Καλημερα φιλοι μου. Μιας και τελευταια ακουω διαφορα για το ποσο θα μειωθουν η θα αυξηθουν ( αν αυξηθουν ,λεμε τωρα) οι μισθοι με το νεο μισθολογιο εκανα μια ερευνα και βρηκα την εγκυκλιο με ολες τις κατηγοριες, τα επιδοματα, τις αδειες, τις υπερωριες και τα λοιπα. Θα βρειτε πολλα εδιαφεροντα πραγματα. Για παραδειγμα ακουγοταν οτι ο πρωτος μισθος εκπαιδευτικου θα ειναι 680 ευρω(!) περιπου. Ομως συμφωνα με την εγκυκλιο θα ειναι 1070.

Η αποφαση ειναι υπο ημερομηνια 14/11/11, εχθες δηλαδη, οποτε ειναι οτι πιο ενημερωμενο μπορειτε να δειτε και οχι οτι λενε τα Μεσα Τρομοκρατησης. Σας δινω το λινκ (κλασσικα απο greekddl.com) και βγαλτε εσεις τα συμπερασματα σας. Μπορειτε να την κατεβασετε απο εδω.


ΥΓ. Δεν μπορουσα να την αντιγραψω εδω ως κειμενο καθοτι οπως θα δειτε ειναι 32 σελιδες Α4...


Δυναμη!!!
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦ ΑΠΑΞ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!)ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 762 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 1080 ΕΥΡΩ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ.

http://www.kathigitis.org/%CE%B4%CE%BF%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD/

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ 681 ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ(Ο ΜΙΚΤΟΣ ΙΔΙΟΣ 1092)ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 39% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL TOY ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 30%

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=318289

ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ.ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ.ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ.ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΗΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου