Ολα τα νεα μαζι...

Διαβαστηκε φορες


Καλημερα φιλοι, λογω μιας δυσκολης νυχτας ειπα να τα πω μαζεμενα ολα μαζι σε ενα αρθρο και τα υπολοιπα αργοτερα...Νεα απο ολα και κυριως ξανα μαζι ραδιοφωνικα....
  • Να ξεκινησω απο τον γριφο. Χαιρομαι που προβληματισε τοσο κοσμο, εχει λυθει απο ενα δυο ατομα που με ενημερωσαν κατ ιδιαν και περιμενω να δω ποιος θα γραψει λυση. Ηταν ωραιος γριφος. Θελω να επισημανω οτι οποιος μπορει και θελει να γραψει και αυτος καποιον γριφο σε καποιο σχολιο,να συμμετεχει μιας και κοντευουν να μου τελειωσουν οι γριφοι και μετα θα βαζω πιο αραια.
  • Παμε στις φρασεις τις περιεργες. Μπορει να μην γραφω καποιο αρθρο ξεχωριστο αλλα καθε μερα σχεδον βαζω ενα καινουργιο λημμα. Τσεκαρετε την καρτελα και θα βρειτε οτι καινουργιο με την ενδειξη new!!! 
  • Παμε στον σταθμο τωρα. Λεω λοιπον να κανω μια προσπαθεια να ειμαι μαζι σας την Πεμπτη στην συνηθη ωρα. Πιστευω να τα καταφερουμε να τα φτιαξουμε ολα μεχρι τοτε.... Σας περιμενω..
  • Να επισημανω και οτι σημερα ειμαστε ενα βημα πριν  τις 3.000 επισκεψεις που πιστευω μεχρι το βραδυ να τις ξεπερασουμε. Ευχαριστω για την συμπαρασταση και παμε για περισσοτερα. Να θυμισω οτι ελεγα παλιοτερα σε ενα αρθρο οτι στοχος εχουν γινει τα 100 like αλλα δεν βλεπω να προχωραμε στο συγκεκριμενο. Αργει λιγο το κουμπακι να φορτωσει αλλα οταν το δειτε πατηστε το... 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου