Χαθηκε το εξαμηνο στο ΤΕΙ Αθηνων

Διαβαστηκε φορες


Πολυ καλημερα σε ολους. Οντας και εγω φοιτητης μεχρι πριν δυο, τρια χρονια ειχα ζησει την "απειλη" που εκστομιζαν ολοι οι καθηγητες και το Υπουργειο Παιδειας οτι θα χαθει το εξαμηνο αν δεν σταματησουν οι καταληψεις κτλ.

Ομως ποτε δεν ειχε γινει κατι απο οσο θυμαμαι και παντα στριμωχναμε μαθηματα ακομα και σαββατο μετα το τελος των κινητοποιησεων και σωζοταν παντα και οι εξεταστικες (εστω και αν γινονταν διπλες) και το εξαμηνο γενικοτερα.  Αλλα πλεον με νεο νομο που εχει περασει απο το "κατακαλοκαιρο" ( ο ιδιος που καταργει το ασυλο πληρως αν δεν το γνωριζετε) αν ενα εξαμηνο δεν μπορουν να γινουν 13 εβδομαδες μαθηματων αυστηρα χανεται το εξαμηνο.

 Και απο οτι διαβαζω στο Τει Αθηνων ηδη εγινε. Λογω της αποφασης που ειχε παρθει να μεινει κλειστο το ιδρυμα μεχρι της 17/10 οι υπολογισμοι δεν βγαινουν ωστε να καλυφθουν οι 13 εβδομαδες. Η διαφορα τωρα και τοτε ειναι οτι πλεον και οι καθηγητες συννενουν στην καταληψη των σχολων εξαιτιας της υποχρηματοδοτησης του ιδρυματος, του υπεραριθμου πληθους φοιτητων που εισηλθαν και φετος και εξαιτιας περικοπης των οικονομικων τους απολαβων. Να φανταστειτε οτι ακομα δεν εχουν γινει οι εγγραφες των νεοεισελθεντων (!)

Ελπιζω να μην οριστηκοποιηθει η αποφαση, να μην χαθουν αδικα τοσοι μηνες απο την ζωη νεων παιδιων. Καλυτερα να κανεις μαθημα μες το καλοκαιρι για να σωθει το εξαμηνο ,στριμωχνοντας λιγο τα δυο εξαμηνα παρα να χαθει αδικως τοσος χρονος.

Υγ Στα δεξια της σελιδας μπορειτε να ψηφιζετε και για τις αλλαγες στην παιδεια...

Δυναμη...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου